HOME-NAŠE BUNJIŠTE
   
 
Dobrodošli u svet muzike u kojoj se uživa. Vaš muzičko igrački ansambl “Daniluška” punih 40 godina afirmiše vrednosti probranog repertoara u zemlji i svetu. Koncerti u prepunim prestižnim dvoranama Nemačke, Francuske, Italije, Rusije, Amerike, Australije, Južnoafričke republike, kao i u skoro svim gradovima nekadašnje Jugoslavije, najblistaviji su deo istorije ansambla u kojoj brojne televizijske emisije i učešća na najpoznatijim muzičkim fesivalima takođe zauzimaju vidno mesto.
   
Ansambl
   
 
Iako su Danilo Danilović i ansambl “Daniluška” neodvojivi kad su u pitanju repertoar, koncerti, saradnja sa medijima..., treba istaći da je on i jedan od naših najplodnijih autora, koji je komponovao, aranžirao i producirao preko 2000 kompozicija u žanrovima koje neguje njegov ansambl. Ova ostvarenja nalaze se na preko 200 gramofonskih ploča, audio i video kaseta, CD-a i DVD-a. Najpoznatija imena naše muzičke scene Živan Saramandić, Toma Zdravković, Duško Jakšić, Dragan Živković - Tozovac, Merima Njegomir, Mile Bogdanović... imali su pouzdane partnere u Danilu i “Daniluški”.
   
Ansambl
Danilushka
Gipsy soul
   
 
Muzički atelje „VD“ – od edukacije budućih solista do saradnje sa vokalnim solistima, kompozitorima, aranžerima, orkestrima i producentima

Muzički studio „VD“ o čijem početku rada su posetioci sajta već obavešteni,
prerastao je u Muzički atelje koji je otvoren za sve kompozotore i pevače, kako za početnike, tako i za afirmisane umetnike. Oni mogu da ili samostalno, ili uz pomoć vrhunskog instruktora, kompozitora Danila Daču Danilovića, i uz saradnju najboljeg majstora tona na Balkanu u poslednjih 30 godina, Zorana Ivkovića, pripreme i snime svoje ili tuđe projekte. Ovakva prilika se ne propušta iz jednostavnog razloga što na putu do svog mesta u narodnoj ili zabavnoj muzici mogu da dobiju neprocenjivo vredne savete dvojice afirmisanih i traženih stručnjaka.
Danilo Danilović i Zoran Ivković pripremaju mini priručnik i prateći CD pod nazivom „Naučite da pevate“, koji će uz note i tekstove pesama imati i njihove instrumentalne verzije, uz koje početnici mogu da vežbaju i proveravaju svoje glasovne mogućnosti. Kada „zaključe“ da su „savladali“ gradivo mogu da dođu u Muzički atelje i uz pomoć dvojice autora – pedagoga snime ono što su uvežbali.
Ovakav pristup talentima skraćuje mukotrpan put traženja ansambla s kojim bi trebalo vežbati i sigurniji hod u ispunjavanju ličnih ambicija.

   
     
 
KUPOVINA

Svi kolekcionari muzičkih ostvarenja ansambla “Daniluška” i eksponata iz suvenirskog programa mogu, da prema spisku iz priloženog Mini WEB kataloga i po cenama iz ponude koju dobiju E-mail-om od preduzeća – ovlašćenog zastupnika i izdavača navedene produkcije, naruče ono što žele preko WEB Box-a KONTAKT pri dnu stranice (preko koga se ponuda traži).

Mini katalog
muzičkih ostvarenja “Daniluške” i suvenira iz pratećeg programa:

NAPRED, SRBIJA! (navijačka himna) – video spot DVD
ZALJUBLJEN U SRBIJU – video spot DVD
LOVE IN SERBIA – video spot DVD

SRBIJA (Audio CD sa pesmama “Napred, Srbija!, Zaljubljen u Srbiju I Love in Serbia)
SIGRAJ, DANILUŠKA! (Ruske narodne pesme) - Audio CD sa 15 pesama
ČERGA I STEPA (Pesme ciganskih čergi i ruskih stepa) – Audio CD sa 15 pesama
BOEMIJA (stare i nove gradske pesme za druženja i slavlja) – Audio CD sa 20 pesama

Poster ansambla “Daniluška” (A3)
Posteri najpopularnijih pesama “Daniluške” – “Salaš u Malom ritu”,
“Himna Skadarlije”, “Napred, Srbija!”, “Zaljubljen u Srbiju”… (A3)
Grb ansambla “Daniluška” (A3)
Fotosi ansambla sa autogramima članova (24x18)
Stihovi i note 1 (Pesme koje izvodi “Daniluška”) (A5 – 16 str.)
Stihovi i note 2 (Pesme koje izvodi “Daniluška”) (A5 – 16 str.)
Šal “Daniluška” (u pripremi)
Kapa “Daniluška” (u pripremi)
Majica sa grbom ansambla “Daniluška”
Monografija ansambla “Daniluška” (u pripremi)


 
     
   
 
Poklon posetiocima sajta DOWNLOAD (preuzimanje) novog hita “Daniluške” ZALJUBLJEN U SRBIJU.
Kliknite na WEB Box DOWNLOAD
   

   
 
Ako imate gramofonske ploče, kasete, fotose, novinske članke, video snimke..., bilo šta što je
deo 40-togodišnje istorije “Daniluške”, molimo da se javite preko WEB Box-a KONTAKT radi dogovora.
   
Zaljubljen u Srbiju
Muzicka azbuka
Ansambl Daniluschka
Ansambl Daniluschka
Natasha
Natasha
Natasha
   
 
Scenario i režija sajta WEB admiral Peca Petrović Marš.